Nicole Drawington
Hozzászólások száma : 83 Join date : 2011. Jun. 18. Age : 33 Tartózkodási hely : Cincinnati
| Tárgy: Karakter kerestetik Szomb. Jún. 18, 2011 2:46 am | |
| Nem találod a pasidat/barátnődet, vagy testvért szeretnél? Csak írd le elképzeléseidet, talán valaki megalkotja neked. | |
|
Alina Stevenson
Hozzászólások száma : 12 Join date : 2011. Jun. 28.
| Tárgy: Re: Karakter kerestetik Kedd Jún. 28, 2011 11:47 pm | |
| Eva StevensonKapcsolat a karakterrel: Keresztanya Kor: 21 éves Szak: Énekesnő Avatar: Jennifer Lopez Jellem: Nagyon kedves és szereti a keresztlányát. Amióta Aly megszületett ő a szeme fénye. Mindenhova elviszi és mint egy rendes rokonhoz illik mindnt megenged neki amit a szülei nem. Történet: Aly apjának a nővére. Amikor a lányzó megszületett mármint Alina, őt kérték meg, hogy legyen a keresztanyja. Eva rögtön el is fogadta. Ő terelgette az énekesi karierr felé. Ő tanította meg gitározni és zongorázni. Nagyon sok másra is. Nagyon szoros a kapcsolat köztük. Richard Grogen Kapcsolat a karakterrel: Legjobb barátok Alyvel de itt még lehet többről is szó. Kor: 17 éves Szak: zenész Hangszer: gitár Avatar: Tyler Hoechlin Jellem: Szeret bajt keverni. Hirtelen haragú, de van olyan személy is akivel nagyon kedves. Elég kevés az ilyen ember, de szerencsére van. Imád zenélni. Történet: Az apja Aly keresztanyjának ez egyik nagy koncertjén gitározott. Akkor ismerték meg egymást a fiatalok. Azóta nagyon jó barátok. Mind a ketten 10 évesek voltak amikor megimerték egymást. 7 éve már nagyon jó barátok. De nem volt komolyabb kapcsolat köztük. bár tudják, hogy nem csak barátként gondolnak egymásra, de egyik sem tesz semmit ez ellen. Amióta egy iskáloba járnak ez a dolog még komolyabbá fordult köztük. | |
|
Jay Dunstan
Hozzászólások száma : 22 Join date : 2011. Jun. 28.
| Tárgy: Re: Karakter kerestetik Szer. Jún. 29, 2011 2:32 am | |
|
Hm, akkor én is belekezdek már egy ilyen karakterkeresgetésbe, hogyha itt járunk. Elsősorban egy, azaz egy személyre lenne szükségem, aki nem más, mint a legjobb haverom barátnője, kinek nevét rád bízom, de örülnék, ha az avija a fent látható két csaj közül lenne az egyik (Amanda Hendrick vagy Jessica Stan). A szerepe annyi lenne, hogy ő lenne az a hölgy, akinek a szeretője vagyok. A barátja, mint azt már említettem a legjobb haverom lenne, akire második körben lenne szükségem, de úgy gondoltam, őt már ketten kiterveljük ^^ PM-ben jelentkezz, ha multiként vinnéd, ha meg első kariként, regisztráld egy tetszőleges névvel, és írj rám egyet.
TRALLALAL, el lett kelve ^^ | |
|
Bernadette Zoe Crawford
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2011. Jun. 17. Tartózkodási hely : Ohio
| Tárgy: Re: Karakter kerestetik Kedd Júl. 05, 2011 9:31 am | |
| | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Karakter kerestetik | |
| |
|